Menu
EUR
Mannen in string?

Mannen in string?

Door: Sanne Claessens Reacties: 0

Mannen in string?

Mannen strings staan er om bekend sexy en uitdagend te zijn. Veel van ons hebben er misschien even aan moeten wennen maar inmiddels zijn we om! Eén op drie vrouwen draagt ze en maar liefst één op vijf mannen wereldwijd zou ze op regelmatige basis dragen volgens Wiki. De Nederlandse Stringtest wijst echter uit dat maar 5% van de Hollandse mannen wel eens een string zou willen dragen. Wat vinden we daar eigenlijk van: Heren in string?

De Nederlandse Stringtest wijst ook uit dat 45% van de vrouwen de man liever in iets anders ziet. Ik hoor bij die minderheid, maar dat bewijst alleen dat het een kwestie van smaak is. De meerderheid (55%) vindt mannen in string namelijk geen probleem of heeft er geen mening over. En dat het van origine vrouwenondergoed nu officieel geaccepteerd is als vorm van herenlingerie, wordt wel bewezen door het feit dat veel grote merken Mannen strings in hun assortiment opnemen. Andrew Christian, MANstore, Cover Male, 2XIST, Gregg Homme en Olaf Benz: allemaal hebben ze verschillende strings in de aanbieding. Van extraverte tanga strings tot het standaard model string. 

Mannen stringsrode mannen strings

Thong Men

Mijn mannelijke vrienden heb ik op journalistieke manier gevraagd naar hun ondergoed. Allen beweerden nooit een string gedragen te hebben en trokken er voor wat extra geloofwaardigheid een zuur gezicht bij. Behalve die ene vriend dan. Die bekende wel eens een string van zijn vriendin te dragen, maar aangezien ik beloofd heb dit voor me te houden, treed ik hierover verder niet in details. 

En misschien zijn alle mannen ergens toch wel gewoon 'thong men'. De zoekterm heren string levert niet voor niets een ruwe 762.000 resultaten binnen 0,38 seconden bij mij in Google op. En ook een uitgebreid String Forum over deze vorm van herenlingerie is namelijk gemakkelijk gevonden. Hier gaat een wereld voor je open.

Paarse mannen stringsmannen Strings paars

Ben jij een herenstring-man?

Misschien is het voor veel mannen nog nieuw en misschien zelfs ongemakkelijk. Je kunt het immers ook zo gek maken als je zelf wilt, zoals deze herenstring voor gevorderden. Voor degene die liever rustig aan willen beginnen, in onze webshop kun je op je gemak rondkijken en je per artikel uitgebreid laten informeren over de productkenmerken. Try it, you might like it. 

Recente artikelen

06-09-2021
Mannen in string?

Tags

Nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van nieuwe collecties en ontvang onze kortingsacties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!