Meer dan 10.000 klanten

 

Designer underwear tot 70 procent goedkoper. Exclusief op WOWunderwear.nl.

Retourkosten vergoeding

Plaats je je aankoop op wowunderwear.nl en betaal je via PayPal, dan geniet je niet alleen van minstens 60 dagen aankoopbescherming, maar kun je sinds januari 2015 bovendien gebruik maken van gratis retourneren. PayPal vergoedt je retourkosten met een maximum van € 30,-.

 

Toeter 150px.png 

Wist je dat?

WOW!underwear wordt door haar klanten met gemiddeld een 8,5 beoordeeld. Daarnaast raadt 97% van de klanten WOW!underwear aan bij anderen.

Lees meer »

 

Hoe kom ik in aanmerking voor retourkosten vergoeding?

Om in aanmerking te komen voor retourkosten vergoeding is het in de eerste plaats noodzakelijk dat je je aankoop op wowunderwear.nl hebt betaald met betaalmethode PayPal.

 

PayPal logo met aankoopbescherming

Nog geen PayPal-rekening?

Geen probleem. Een PayPal-rekening open je snel en eenvoudig via de website van PayPal of tijdens het bestellen op onze website wanneer je in Stap 2 van ons bestelproces voor betaalmethode PayPal kiest. Je kunt dan inloggen met bestaande PayPal-gegevens of ter plekke een nieuwe PayPal-rekening openen.

 

Vervolgens activeer je op de website van PayPal de Retourkosten Vergoeding. Wanneer je het activeren reeds eerder gedaan hebt, dan kun je het aanvraagformulier direct invullen.

Vergeet daarna niet om de retour aan aan WOW!underwear te melden via Klantenservice > Wijzigen, ruilen en retourneren > Bestelling terugsturen (retourformulier). Wij nemen hierna per email contact met je over de verdere afwikkeling.

 

Actieperiode en voorwaarden

Dit is een actie die mogelijk gemaakt wordt door PayPal en uitsluitend geldt van 28 januari 2015 tot en met 31 december 2016 voor klanten met een Nederlandse of Belgische PayPal-rekening. Heb je je aankoop buiten deze actieperiode geplaatst, of is een PayPal-rekening niet in Nederland of België geregistreerd, dan kan PayPal de retourkosten helaas niet vergoeden.

 

Voor de overige voorwaarden verbonden aan deze actie, wordt verwezen naar de Algemene Voorwaarden PayPal Retourkosten Vergoeding