Menu
EUR
  • Voor 21:00 besteld op werkdagen, vandaag verzonden
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Klantbeoordeling 8.8 /10
  • 30 dagen retourneren of ruilen

Over ons

Het verhaal van WOW! Underwear is als ons onvergetelijke ondergoed onder een driedelig pak — het zal je verrassen.

Het was namelijk niet zo dat ik als jong ventje droomde van een webshop met wereldklasse mannenlingerie; ik droomde van grootse avonturen op exotische plekken en vond die op reis door Latijns-Amerika. Direct wist ik dat ik er alles aan wilde doen om deze levensstijl voor altijd vast te houden, en zo begon het balletje te rollen.

Ik ontdekte de uitzonderlijke kwaliteit van Colombiaans mannenondergoed, geproduceerd door prachtige lokale bedrijven, en wist: dit is mijn business. Als internationaal ondernemer wilde ik mezelf openstellen voor avontuur en nu, al die jaren later, deel ik mijn passie graag met jou.

WOW! Underwear draait om het onderste uit het leven halen. Want waarom zou je kiezen voor grijs en grauw als je kunt gaan voor 'Wow!'? Het avontuur dat we met ons onvergetelijke ondergoed bieden is misschien anders dan in een vliegtuig naar Latijns-Amerika springen, maar het gevoel is hetzelfde. Jij verlangt het meeste uit dit leven, en de producten van WOW! Underwear helpen je om daar uiting aan te geven.

Colombia is sensueel

Colombia is een feest voor de zintuigen — alle vijf.

Vanaf het eerste moment dat ik voet aan de grond zette, wist ik dat het een bijzondere plek was. Gelukkig mag ik elk jaar terug naar dat prachtige land om onze leveranciers Clever, Mundo Unico en Pikante te bezoeken. Op plekken zoals de stad Cali, waar salsa een onderdeel is van de samenleving, ontdek je dat sensualiteit in de mens zit.

Net zoals tijdens de uitbundige straatfeesten in Cali vinden we bij WOW! dat deze sensualiteit en zelfexpressie meer op de voorgrond mogen treden. Ontdek het in ons assortiment of beleef meer van Colombia in dit prachtige filmpje.

Maatschappelijk bewustzijn is sexy

WOW! Underwear helpt je om je van binnen goed te voelen door je er van buiten geweldig uit te laten zien. Onze business snijdt dus aan twee kanten. Door jou te helpen met ultieme zelfexpressie kunnen we onze makers in Colombia steunen. WOW! werkt namelijk alleen samen met bedrijven waar de arbeidsomstandigheden uitstekend zijn en die een positieve bijdrage leveren aan de lokale gemeenschap en economie. Om daar zeker van te zijn, bezoeken we elk jaar de fabrieken van Unico, Clever en Pikante.

Jij verdient het beste en zij ook.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!