Meer dan 10.000 klanten

 

Designer underwear tot 70 procent goedkoper. Exclusief op WOWunderwear.nl.

Achteraf betalen (via Billpay factuur)

Sinds januari 2014 is Billpay onze partner bij het opstellen van de facturen, zodat je ook ná ontvangst van je bestelling kunt betalen. Kies in het bestelproces bij de betaalmethode (Stap 2) voor "Billpay 14 dagen factuur" en we verzenden je bestelling met factuur. In dat geval hoef je je bestelling niet vooraf te betalen, maar betaal je binnen 14 dagen vanaf de besteldatum.


Billpay logo 90 px

"Eerst mijn bestelling ontvangen, dan betaal ik." 

 

Betalen volgens Billpay. Veilig en vertouwd achteraf.

 

Online persoons- en kredietcheck

Indien je voor de betaalmethode Billpay 14 dagen factuur kiest, voeren we gedurende je bestelpoging een online persoons- en kredietcheck uit. Hier merk je als klant niets van en je het bestellen duurt daardoor niet langer dan gebruikelijk.


We controleren onder meer de volgende punten:

  • Je bestedingsruimte bij Billpay (maximaal 1.000 euro).
  • Of de postcode, woonplaats en huisnummer in overeenstemming zijn met elkaar.
  • Of het opgegeven telefoonnummer in gebruik is.
  • Of het opgegeven emailadres frauduleus is.
  • Of het IP-adres in het verleden voor frauduleuze transacties gebruikt is.

Om je bestelpoging zonder oponthoud te laten verlopen, is het noodzakelijk dat alle ingevoerde persoonsgegevens (naam, adres, geboortedatum, etc.) juist zijn ingevoerd. Mochten de ingevoerde gegevens niet in overeenstemming met elkaar zijn, je bestedingslimiet bereikt zijn of je bestelling een verdacht karakter hebben, dan zal je bestelpoging worden geannuleerd en komt een foutmelding in beeld te staan.


Billpay bestedingslimiet

Het bestedingslimiet bij Billpay bedraagt liefst 1.000 euro. Indien je reeds eerder bij ons of in een andere webshop op rekening via Billpay besteld hebt, gaat dit ten koste van het bestedingsbedrag.

 

Meer informatie over Billpay

Voor vragen over een bestelling op factuur of andere vragen over de dienstverlening van Billpay, verzoeken we je gebruik te maken van onderstaand formulier: 

 

*
*
*

laat dit veld leeg