Meer dan 10.000 klanten

 

Designer underwear tot 70 procent goedkoper. Exclusief op WOWunderwear.nl.

Niemand thuis

Je WOW!underwear bestelling wordt door ons, indien mogelijk, als briefpost verzonden. Reden hiervoor is dat de bestelling op je eigen adres geleverd kan worden, zonder dat je per se thuis hoeft te zijn. Hierdoor ben je zo snel mogelijk in het bezit van je bestelling.

 

Is je bestelling qua omvang te groot voor het brievenbusformaat, dan bieden we je bestelling in pakketvorm aan. In dat geval dien jij (of je medebewoner(s)) te zijn en dient getekend te worden voor ontvangst. Lees meer over de bezorging op de pagina's Levertijden en Bezorgpartners.

 

Mobiele telefoon met SMS icon 

TIP: Voorkom dat je je pakket mist

Kies in Stap 1 van het bestelproces voor Priority zending en ontvang op de dag van aflevering een SMS met het tijdstip van aflevering. Je kunt bovendien via dezelfde SMS-service voor een andere afleverdag kiezen, voor het geval je dat toch net iets beter uitkomt.

 

Pakketbezorging gemist, wat nu?

Wanneer je tijdens de bezorgpoging van onze pakketbezorger niet thuis bent, dan volgt op de volgende werkdag een tweede (tevens laatste) afleverpoging. Ben je dan wederom niet thuis, dan laat de bezorger een 'afhaalbericht' achter met daarop de locatie waar het pakket afgehaald kan worden. Deze informatie geldt alleen voor pakketbezorging (dus niet voor briefpost).

 

Is het pakket binnen 14 dagen na het afhaalbericht niet afgehaald, dan gaat het retour naar WOW!underwear.

 

Lamp tip icon © WOW!underwear 

Alternatief afleveradres opgeven

Weet je niet zeker op je thuis bent op de geplande afleverdag? Geef dan in Stap 1 van het bestelproces een alternatief afleveradres op, bijvoorbeeld het adres van je werk of dat van een vriend of buurman.

  

Beoordeling van WOW!underwear op kiyoh.nl: 8.6 uit 10 (1399 beoordelingen)