Meer dan 10.000 klanten

 

Designer underwear tot 70 procent goedkoper. Exclusief op WOWunderwear.nl.

Verzendwijze: Economy of Priority?

In stap 1 van het bestelproces heb je de keuze om voor Economy of Priority zending te kiezen. Mocht je hier geen keuze in maken, dan versturen wij je bestelling standaard als Economy zending.


Economy zending

Bezorging icon

Economy zending

Om onze verkoopprijs zo laag mogelijk te houden, versturen we onze briefpost en pakketten standaard als Economy zending. Hiervoor betaal je geen meerprijs


De levertijd van Economy zendingen varieert van 1 tot 4 werkdagen.


Priority zending

Bezorger icon

Priority zending

Wil je er echter zeker van zijn dat je je bestelling de volgende werkdag in huis hebt, dan adviseren we je te kiezen voor Priority zending.

Voor deze service betaal je slechts € 2,95 en krijgt je bestelling voorrang in het sorteerproces, waardoor we levering in 1 werkdag kunnen garanderen (m.u.v. feestdagen).

   
Mobiele telefoon met SMS icon

NIEUW: SMS-service bij keuze voor Priority zending

Bij de keuze voor Priority zending word je per SMS op de hoogte gehouden over de aflevering. Op de dag van verzending ontvang je per SMS de geplande dag van aflevering. Je kunt de SMS beantwoorden als je een andere dag als afleverdag wilt kiezen. Op de dag van aflevering ontvang je nog een SMS met het geplande tijdstip van levering. 

 

Uitzonderingen

Mocht de levering bij keuze voor Priority zending, bijvoorbeeld door vertraging bij de pakketbezorger, toch niet binnen 1 werkdag plaatsvinden, dan kun je via de WOW!underwear Klantenservice de betaalde meerprijs terugvorderen. Terugbetaling geschiedt binnen 5 werkdagen.


Verzending en bezorging op feestdagen (zoals Hemelsvaartdag, Pinksteren en Kerst) is bij de keuze voor Priority zending niet mogelijk. De verzending of bezorging vindt dan plaats op de eerstvolgende werkdag.


Een Priority zending is niet mogelijk wanneer een bestelling geheel uit pre-order artikelen bestaat. Wanneer een bestelling gedeeltelijk uit pre-order artikelen bestaat, dan worden de artikelen uit de bestelling die op voorraad zijn, direct als priority zending geleverd en volgt een gratis nalevering met de pre-order artikelen.
 

Onze bezorgpartners zijn bestelling zijn PostNL en DPD. Doordat wij bij de bezorging van je bestelling afhankelijk zijn van derden (postvervoerders en sorteerbedrijven), kunnen aan de levertijden geen rechten worden ontleend.

 

Beoordeling van WOW!underwear op kiyoh.nl: 8.6 uit 10 (1399 beoordelingen)