Meer dan 10.000 klanten

 

Designer underwear tot 70 procent goedkoper. Exclusief op WOWunderwear.nl.

Disclaimer

Hoewel de inhoud van deze site met de grootste zorg is samengesteld, kan WOW!underwear niet uitsluiten dat onjuistheden vermeld zijn. Als bezoeker van deze website ga je ermee akkoord dat aan de informatie op deze site geen rechten kunnen worden ontleend.

 

Wij streven te allen tijde naar een zo spoedig mogelijke levering. Van onze normale leveringen wordt 98% binnen één werkdag verwerkt en verzonden. Omdat wij voor de bezorging van onze bestellingen afhankelijk zijn van derden, kunnen aan onze levertijden geen rechten worden ontleend.

 

Behandeling van email door WOW!underwear geschiedt op werkdagen direct bij ontvangst. Wij streven naar een afhandelingstermijn van maximaal 48 uur per nieuw emailbericht. Complexere emails kunnen een langere afhandelings periode als gevolg hebben.

 

Alle prijzen op deze site zijn in euro's inclusief 21% BTW, mits anders aangegeven. De getoonde afbeeldingen geven een reëel beeld van het werkelijke product, maar kunnen incidenteel qua kleur licht afwijken van de realiteit.

 

Beoordeling van WOW!underwear op kiyoh.nl: 0 uit 10 (1399 beoordelingen)