Menu
EUR

Cover Male

0 Producten
Toon:

Geen producten gevonden

Ga verder met winkelen
Toon 1 - 0 van 0

Cover Male ondergoed

Het pikante ondergoed merk Cover Male richt zich met haar gewaagde kleurrijke strings, bikini’s en shorts op de ijdele, erotische man. De ondergoedcollectie van het Amerikaanse Cover Male kenmerkt zich door haar minimalistische en subtiele karakter. Zo heeft de collectie geen overdreven drukke prints of opvallend brede bandjes. De artikelen van Cover Male zijn gemaakt van dunne polyamidestof en toch van zeer goede kwaliteit.

Cover Male Underwear is in 2011 opgericht en wordt geproduceerd door hoogwaardige fabrikanten. Hierdoor kan, ondanks de minimalistische en doorgaans strakke ontwerpen, de kwaliteit gewaarborgd worden. Ervaar het zelf vandaag nog!

Ook geschikt als zwemkleding

Zoals de afbeelding hierboven al doet vermoeden, kan Cover Male ook als swimwear gedragen worden. Cover Male zit heerlijk onder een zwemboxer, al steel je op het strand natuurlijk helemaal de show wanneer je niks over je Cover Male mannen string of bikini aan hebt.

Gewaagd ondergoed kopen

Vanaf september 2013 is WOWunderwear.nl één van de exclusieve ondergoed shops waar je Cover Male ondergoed kunt kopen.

Cover Male maattabel en maatvoering

Taille-omvang meten maattabel WOWunderwear 527x200.jpg

Maattabel Cover Male ondergoed en swimwear
  EU-
maat
Confectie-
maat 
Taille-omvang in
inches (jeansmaat)
Taille-omvang in
centimeters
X-Small n/a n/a n/a n/a
Small 4 46 28-30 71-76
Medium 5 48-50 31-33 79-84
Large 6 52 34-36 86-91
X-Large 7 54 37-39 94-99
XX-Large n/a n/a n/a n/a

Hoe meet je de taille-omvang?
De taillemaat meet je door een centimeter of meetlint rondom je buik, ter hoogte van je navel, te spannen (zie afbeelding hierboven). Let op dat je niet te laag meet, want anders meet je de heupomvang en komen de waardes in de tabel niet overeen.

Pasvorm Cover Male ondergoed
Ondergoed van Cover Male heeft een zeer strakke ondergoed pasvorm. Draag je nu doorgaans bijvoorbeeld maat Medium, dan adviseren we voor ondergoed van Cover Male ook deze maat of een maat groter (in dit voorbeeld Large) te kiezen. De keuze hiervan is afhankelijk van wat je zelf als prettig draagcomfort ervaart.
Bikini's, strings en shorts van Cover Male vallen zeer laag op de heup uit (low-rise). Dit geeft een moderne, sexy uitstraling.

 

Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!