Meer dan 10.000 klanten

W!talk, het officiële weblog van WOW!underwear

 

Zet 'm op deze zomer!

Mark Kramers gepost door Mark Kramers op 16 mei 2014
 

Na twee weken bijna alleen maar regen en bewolking, lijkt deel 1 van de zomer nu dan toch echt te gaan beginnen. Vanaf morgen (zaterdag 17 mei) zie ik op de site van MeteoGroup voor de komende week alleen maar zonnige weerkaartjes en dagelijkse temperaturen van ver boven de 20 graden. 


Hogere temperaturen staan er voor garant dat meer mensen de straat op komen, waarvan je bij sommigen denkt: “Maar waar was jij de afgelopen maanden?” Dat is bij mij overigens overwegend in positief opzicht! Daarbij kunnen wij mannen altijd weer genieten van het stralend vrouwelijk schoon, doorgaans gekleed in vrolijke zomerse kleding. Kortom, zomerse temperaturen bieden ons niet alleen warmte, maar ook een ware traktatie voor het netvlies.

 

Heerlijke temperaturen verwacht in week 21 2014 527x125

You’ve got the WOW!-factor

Om ervoor te zorgen dat ook jij niet onopgemerkt blijft, hebben we een coole pet ontworpen met de gedurfde tekst: “I’ve got the WOW!-factor”. Ons geprezen logo is in deze tekst de absolute blikvanger en komt terug in het woord ‘WOW!’. De tekst als geheel is op een leuke wijze dusdanig provocatief, dat je met onze WOW101-cap gegarandeerd aanspraak zult krijgen. Het is maar dat we je hierbij gewaarschuwd hebben!

Goed gemutst

Of je nou rondloopt in het centrum, naar een festival gaat of in een hippe bar werkzaam bent, de I’ve got the WOW!-factor pet staat je altijd. Bovendien dient de cap als prima bescherming voor het geval de zomerse temperaturen je net iets te hoog oplopen of je een zonnebrand wilt voorkomen. Oja, en deze pet past ons allemaal (waar hebben we dat ook alweer eerder gehoord…), want hij is aan de achterzijde via de plastic drukknopsluiting (snap closure) aan te passen aan iedere hoofdomvang.

 

I've got the WOW!-factor pet cap banner


Wil jij de I’ve got the WOW!-factor-cap ontvangen? Je krijgt hem tijdelijk gratis cadeau wanneer je bestelling als pakketzending verstuurd wordt. Daarnaast is de cap – met artikelnummer WOW101 in ons assortiment – los te koop via deze productpagina

 
Naar de webshop »


Terug naar W!talk blogoverzicht »

 

 

  W!talk social media button Altijd op de hoogte van onze laatste ondergoed blogs?
Volg ons via @wowunderwear
en praat mee via #wtalk
W!talk social media button

Mark Kramers

Over de auteur

Mark Kramers is Hoofd Klantenservice en sinds december 2009 werkzaam voor WOW!underwear. Na zijn HBO-opleiding Commerciële Economie deed hij ervaring op in zowel offline- als online functies en ontwikkelde daarbij een bovengemiddelde interesse voor consumenten-marketing. Mark is aanspreekpunt voor veel van onze klanten en tevens het brein achter talrijke geslaagde commerciële acties.

Beoordeling van WOW!underwear op kiyoh.nl: 0 uit 10 (1399 beoordelingen)