Meer dan 10.000 klanten

W!talk, het officiële weblog van WOW!underwear

 

Sinterklaas in zijn onderbroek gezet

00bf47a.jpg gepost door Sanne Claessens op 14 november 2013
 
Je kunt de nieuwste discussie rondom Sinterklaas bijna niet gemist hebben. Voorstanders van de zwarte piet vinden dat we de eeuwenoude traditie in ere moeten houden, terwijl tegenstanders vinden dat we mee moeten gaan met onze tijd. En dan heb je nog die groep die het eigenlijk niet zoveel uitmaakt, zolang er straks maar sinterklaasgedichten en cadeautjes zijn en de pepernoten op tafel staan!

 

De goedheiligman wordt behoorlijk in zijn onderbroek gezet nu het laatste uur van de zwarte pieten geslagen lijkt te zijn. Je zou bijna vergeten dat het Sinterklaasfeest ook een leuke aanleiding is om te genieten en je geliefden in de watten te leggen. Op zoek naar de leukste cadeautjes, een originele surprise in elkaar knutselen, pepernoten en marsepein eten in november en urenlang ploeteren om het perfecte sinterklaasgedicht aan elkaar te rijmen.

 

Sinterklaas mijter met cadeaus

Ondergoed op pakjesavond

Heb jij trouwens al zitten denken wat je anderen dit jaar gaat schenken? Misschien durven we het niet allemaal zomaar op ons verlanglijstje te zetten, maar ondergoed wordt steeds populairder als het aankomt op Sinterklaascadeaus. In de top 10 Sinterklaascadeaus van 2012 eindigt kleding op de tweede plaats. Na wat rondvraag gedaan te hebben in mijn eigen omgeving moet ik zelf ook concluderen dat zowel mannen als vrouwen een nieuwe mooie boxershort of leuk setje erg kunnen waarderen om te krijgen op 5 december.

Het perfecte onderbroek gedicht

Voor sommigen is een bijpassend gedicht snel op papier gezet, anderen hebben daar wat meer moeite mee. Gelukkig zijn daar online rijmpieten voor die je graag een handje helpen. Of je nu ondergoed van Puma, een Bjorn Borg boxershort, een string van MANstore of een compleet lingeriesetje cadeau geeft. Vier je pakjesavond dit jaar lekker knus samen met je geliefde? Dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om jezelf eens te verwennen met een nieuwe mooie slip of sexy hipster en het uitpakken overlaten aan je partner. ;)

 

Sinterklaas gedicht schrijven of typen

 

In onze webshop kun je in ieder geval genoeg inspiratie opdoen en vind je de leukste cadeaus voor een ander en voor jezelf. Laat de discussie dus lekker even aan je voorbij gaan en maak er vooral een spannende pakjesavond van!

 
Naar de webshop »


Terug naar W!talk blogoverzicht »

 

 

  W!talk social media button Altijd op de hoogte van onze laatste ondergoed blogs?
Volg ons via @wowunderwear
en praat mee via #wtalk
W!talk social media button

De auteur van dit artikel is Sanne Claessens

Over de auteur

Sanne Claessens is sinds augustus 2013 blogger op W!talk van WOW!underwear. Haar ervaring deed ze op als copywriter voor verschillende bedrijven en uitgevers. Ze schrijft in de hoop anderen te inspireren, motiveren en in gesprek met elkaar te brengen. In bijna alles om haar heen ziet ze een goed verhaal dat ze zou willen schrijven.
Meer op Google+ en op onze auteurspagina.

Beoordeling van WOW!underwear op kiyoh.nl: 8.6 uit 10 (1397 beoordelingen)