Meer dan 10.000 klanten

W!talk, het officiële weblog van WOW!underwear

 

Ondergoed met een verleden

00bf47a.jpg gepost door Sanne Claessens op 17 april 2014
 

In tijden van zogenaamde crisis nemen we al onze uitgaven onder de loep om te kijken waar nog wat te beknibbelen valt. We stappen over op B-merken frisdrank, gaan zuiniger om met stroom en we shoppen graag in de uitverkoop. Online handelsplaatsen zoals Markplaats.nl staan vol met onze ‘zo goed als nieuwe’ en 'gebruikte' spulletjes, maar ook met tweedehands kleding (waaronder ondergoed). Het aanbod is er, maar wie is er in godsnaam op zoek naar een string of boxershort die al gedragen is door een ander?

 

Het is werkelijk nog nooit in me opgekomen om gedragen ondergoed om welke reden dan ook online door te verkopen. Toch levert de zoekterm ondergoed 255 resultaten in de groep 'Zo goed als nieuw' op en nóg meer resultaten (281!) in de groep 'Gebruikt'. De 240 resultaten bij tweedehands Hema-damesondergoed vind ik behoorlijk zorgwekkend, maar ik ben blij opgelucht dat maar veertien mannen hun oude Hema-onderbroek durven aan te bieden. 
  

Marktplaats advertentie ondergoed 527x125-2.jpg

Goedkoop of duurkoop?

Ik ga er vanuit dat mensen voor tweedehands ondergoed kiezen bij gebrek aan financiële ruimte voor nieuw (merk)ondergoed. Dat maakt het helemaal onbegrijpelijk waarom mensen een klein fortuin zouden willen neerleggen voor gebruikte boxers. In oktober vorig jaar legde een Amerikaan 10.000 euro neer voor de witte onderbroek van Walter White, die hij droeg in de televisie hitserie Breaking Bad. Een paar jaar geleden ging het zijden ondergoed van niemand minder dan Napoleon Bonaparte onder de hamer voor het luttele bedrag van 31.250 euro. En een afdankertje van Queen Victoria ging in Schotland in 2011 weg voor bijna elfduizend euro.

Ondergoedautomaten

Het is duidelijk, in het buitenland kennen ze de waarde van tweedehands slips, maar er is op de een of andere manier toch altijd dat ene land dat uitblinkt in rariteiten op ondergoedgebied. Ik heb het natuurlijk over Japan. Daar kom je gebruikt ondergoed namelijk letterlijk op de hoek van de straat tegen. Je vindt hier automaten gevuld met gebruikte onderbroeken van schoolmeisjes die je voor 500 yen (omgerekend ongeveer 3,50 euro) kunt kopen. Wat moet ik daar nu nog verder over zeggen?

Online shoppen 527x125.jpg

 

Ondergoed koop je naar mijn mening namelijk gewoon in een fysieke winkel of bij een webshop. In onze webshop vind je jouw favoriete merken tegen een scherpe prijs, met het gemak van snelle levering  aan huis en geprezen topservice tot ver na je aankoop. En beknibbelen kan bij ons ook, ga dan naar de Sale

 
Naar de webshop »


Terug naar W!talk blogoverzicht »

 

 

  W!talk social media button Altijd op de hoogte van onze laatste ondergoed blogs?
Volg ons via @wowunderwear
en praat mee via #wtalk
W!talk social media button

De auteur van dit artikel is Sanne Claessens

Over de auteur

Sanne Claessens is sinds augustus 2013 blogger op W!talk van WOW!underwear. Haar ervaring deed ze op als copywriter voor verschillende bedrijven en uitgevers. Ze schrijft in de hoop anderen te inspireren, motiveren en in gesprek met elkaar te brengen. In bijna alles om haar heen ziet ze een goed verhaal dat ze zou willen schrijven.
Meer op Google+ en op onze auteurspagina.

Beoordeling van WOW!underwear op kiyoh.nl: 0 uit 10 (1399 beoordelingen)