Meer dan 10.000 klanten

W!talk, het officiële weblog van WOW!underwear

 

Met Vaderdag ondergoed cadeau

00bf47a.jpg gepost door Sanne Claessens op 17 juni 2015
 

Vaderdag lijkt een logisch gevolg en ergens ook een beetje een slap aftreksel van Moederdag. Veel vaders zeggen er zelf dan ook niets om te geven. Toch ontvangen de meeste vaders dit jaar op zondag 21 juni weer zelf in elkaar geknutselde cadeautjes, een lekker geurtje of een aanvulling of de gereedschapskist. Moeders en vrouwen, we kunnen toch wel iets spannenders bedenken dan dat, of niet?


In 1937 werd voor het eerst Vaderdag in Nederland gevierd en sinds 1948 is er afgesproken dat we vanaf dat moment iedere derde zondag van juni vaders in het zonnetje zouden gaan zetten. Vaderdag wordt overigens in de rest van de wereld ook gevierd, maar wel op uiteenlopende data.

 

Wat in ieder geval steeds belangrijker is geworden zijn de Vaderdagcadeaus. Het schijnt dat vaders het liefst gereedschap ontvangen, waarschijnlijk of misschien omdat ze zelf niets anders kunnen verzinnen. Daarbij is het bijna onmogelijk om precies het juiste gereedschap voor je vader uit te zoeken en leuk om te geven vinden we het ook niet echt.

 

Vaderdag: vader krijgt cadeau van kinderen.jpg

Ondergoed is altijd goed!

Natuurlijk ga ik als volwassen vrouw niet op (witte) onderbroekenjacht voor mijn ook ouder wordende vader. Maar uit een kledingonderzoek is wel gebleken dat meer dan de helft van de vrouwen zich graag bemoeit met de kledingkeuze en ondergoedaankopen van haar partner. Dat maakt Vaderdag een mooie gelegenheid om de vader van je kinderen eens te verrassen met een wel heel persoonlijk cadeau. In onze underwear webshop kun je kiezen uit meer dan 25 merken en kiezen uit een breed scala boxershorts, slips, zwemkleding en shirts. Zorg dat je man er goed opstaat zondag de 21ste!

Speciaal voor aanstaande vaders

Misschien heb je zelf nog geen kinderen maar wil je ze wel graag, zodat Vaderdag volgend jaar een hele nieuwe betekenis heeft. In dat gevallen kunnen deze pro-Vaderdag-cadeaus je kansen wellicht vergroten; een stralingproof onderbroek dat je sperma beschermt of een bizarre onderbroek die blessures voorkomt.

 

Vaderdag cadeau voor papa

 

Gebruik Vaderdag in ieder geval als een extra dag om (aanstaande) vaders even in het zonnetje te zetten. Laat het knutselen aan de kleintjes over en verras de vader van je kinderen met mooi ondergoed waarin hij zich niet alleen de liefste, maar ook de meest sexy vader ter wereld voelt.

 
Naar de webshop »

 

Terug naar W!talk blogoverzicht »

 

 

  W!talk social media button Altijd op de hoogte van onze laatste ondergoed blogs?
Volg ons via @wowunderwear
en praat mee via #wtalk
W!talk social media button

De auteur van dit artikel is Sanne Claessens

Over de auteur

Sanne Claessens is sinds augustus 2013 blogger op W!talk van WOW!underwear. Haar ervaring deed ze op als copywriter voor verschillende bedrijven en uitgevers. Ze schrijft in de hoop anderen te inspireren, motiveren en in gesprek met elkaar te brengen. In bijna alles om haar heen ziet ze een goed verhaal dat ze zou willen schrijven.
Meer op Google+ en op onze auteurspagina.

Beoordeling van WOW!underwear op kiyoh.nl: 8.6 uit 10 (1397 beoordelingen)