Meer dan 10.000 klanten

W!talk, het officiële weblog van WOW!underwear

 

Liefde is... Valentijnsondergoed

00bf47a.jpg gepost door Sanne Claessens op 7 februari 2014
 

Sinds het jaar 496 staat 14 februari in het teken van de Heilige Valentijn. Tegenwoordig wordt het gezien als een uit Amerika overgewaaid commercieel feest en sinds de midden jaren ’90 ook in Nederland populair. Je houdt er van, je doet er uit principe niet aan mee, of je ziet het als een extra gelegenheid om je (geheime) geliefde te verwennen!

 

Er bestaan verschillende legendes rondom het precieze ontstaan van Valentijnsdag. Maar de dag zelf heeft ook iets mysterieus, spannends en romantisch. De perfecte dag om lef te tonen en dus stuur je die anonieme valentijnskaart of... je verrast je partner met een eveneens spannend en romantisch cadeautje. Maar hoe kies je de perfecte valentijnslingerie voor jezelf of je partner?

 

Verliefd ouder stel 527x125 © WOW!underwear

De perfecte onderbroek voor je man

Je kent als geen ander de onderbroeken van je geliefde dus je kent z’n smaak en je weet wat hij leuk vindt. Maar mocht je iets nieuws uit willen proberen, onthoud dan de volgende weetjes:

  • Uit een onderbroekenonderzoek is gebleken dat Nederlandse mannen die kleurrijke onderbroeken met print dragen, gemiddeld 30% meer seks hebben dan mannen met wit ondergoed.
  • Van de ondervraagde mannen geeft 67% de voorkeur aan een strakke boxershort en bestaat 24% uit slipdragers. Verder kiest 7% voor een wijde boxershort en draagt - naar eigen zeggen - 'slechts' 1% een string of tanga. En voor die laatste procent mannen hoef je niet voor valentijnslingerie te shoppen, zij gaan liever commando.

Volgens Men's Health draagt bijna de helft (46%) van de Nederlandse mannen nog altijd een slip, ondanks dat meer dan de helft van de vrouwen haar man liever in een strakke boxershort ziet. Ook versleten ondergoed bij een man is een afknapper. Valentijnsdag is dan misschien ook een goede gelegenheid om je man een duwtje in de goede richting te geven. Want geef maar toe, blijkbaar shopt nog steeds het overgrote deel van de vrouwen (81% volgens onderzoek) het ondergoed voor hun mannelijke partner. En dat terwijl de meeste van de ondervraagde mannen beweert het zelf te doen...

 

Verliefd jong stel 527x125 © WOW!underwear

Mannen: Hoe koop je vrouwenlingerie?

Veel mannen durven zich er niet aan te wagen maar met een korte cursus 'Lingerie kopen  voor je vriendin/vrouw' kun je de plank eigenlijk niet mis slaan. Ze zal je op z’n minst waarderen voor de moeite die je hebt gedaan en wie weet, misschien houd je er nog wel een shoporgasme aan over! We zijn graag je bron van inspiratie.

 
Naar de webshop »


Terug naar W!talk blogoverzicht »

 

 

  W!talk social media button Altijd op de hoogte van onze laatste ondergoed blogs?
Volg ons via @wowunderwear
en praat mee via #wtalk
W!talk social media button

De auteur van dit artikel is Sanne Claessens

Over de auteur

Sanne Claessens is sinds augustus 2013 blogger op W!talk van WOW!underwear. Haar ervaring deed ze op als copywriter voor verschillende bedrijven en uitgevers. Ze schrijft in de hoop anderen te inspireren, motiveren en in gesprek met elkaar te brengen. In bijna alles om haar heen ziet ze een goed verhaal dat ze zou willen schrijven.
Meer op Google+ en op onze auteurspagina.

Beoordeling van WOW!underwear op kiyoh.nl: 8.6 uit 10 (1397 beoordelingen)