Meer dan 10.000 klanten

W!talk, het officiële weblog van WOW!underwear

 

Kerstlingerie & Jingleballs

00bf47a.jpg gepost door Sanne Claessens op 18 december 2013
 

Hoewel we misschien vloekten omdat er in september al pepernoten in de winkel lagen hoor je niemand over het feit dat er nog voor Sinterklaas al kerstkransjes, kerstballen en kerstversiering in de reclamefolders werden aangeprezen. Officieel viert men op 25 december de geboorte van Jezus, maar voor de meesten is Kerstmis op de eerste plaats een familie- en gezelligheidsfeest met lekker eten en natuurlijk cadeautjes!

 

"I'm dreaming of a white Christmas", zong Bing Crosby in 1954 al. De bijbehorende videoclip geeft wellicht een goed beeld van hoe kerstmis er vroeger uitzag. Maar tegenwoordig kunnen we niet meer om het commerciële aspect van kerst heen en maken we verlanglijstjes, spelen we spelletjes en lijkt het leven voor een tijdje te bestaan uit rood, groen, knipperende lampjes en vrede op aarde. Een witte kerst staat hoog op de verlanglijstjes van velen maar helaas de weersvoorspelling ziet er niet veel belovend uit helaas.

 

Bing Crosby Im dreaming of white christmas 527x125.jpg

Feestelijk ondergoed

Dat het koud is in december dat is één ding dat bijna vast staat. We kunnen ons natuurlijk goed inpakken met thermo-ondergoed, maar als je spanning en romantiek op je verlanglijstje hebt staan voor 25 of 26 december dan geef ik je daarmee weinig kans. Mooie kerstlingerie en boxershorts zijn wel gewilde cadeautjes onder de kerstboom op eerste en tweede kerstdag. De Amerikaanse winkelketen Kmart speelde daarop in en maakte een grappige reclame genaamd Show Your Joe, met mannen die in hun boxershorts dansen op de kerstklassieker Jingle Bells.

Kerstmenu

Kerstmis betekent ook uitgebreid tafelen, soms onder het genot van een glaasje glühwein om onszelf te verwarmen. Eenmaal uitgegeten zingen de kleintjes kerstliedjes over Rudolph the Rednose Reindeer terwijl de volwassenen uitbuiken op de bank, stiekem net zo nieuwsgierig naar de mooi ingepakte cadeautjes onder de kerstboom als hun kroost. De cadeaus horen er nu eenmaal bij, ze staan net zo goed op het kerstmenu.

 

Kerstman met cadeaus 527x125.jpg

 

Verras je vriendin (en ook meteen jezelf) met een spannend kerstlingeriesetje of verwen je man met een nieuwe feestelijke boxershort, jockstrap of slip. Wacht tot de kinderen naar bed zijn, draai de verwarming nog een graadje hoger en laat het uitpakken beginnen. We wensen iedereen een witte, warme, spannende en vooral gezellig kerst!

 
Naar de webshop »


Terug naar W!talk blogoverzicht »

 

 

  W!talk social media button Altijd op de hoogte van onze laatste ondergoed blogs?
Volg ons via @wowunderwear
en praat mee via #wtalk
W!talk social media button

De auteur van dit artikel is Sanne Claessens

Over de auteur

Sanne Claessens is sinds augustus 2013 blogger op W!talk van WOW!underwear. Haar ervaring deed ze op als copywriter voor verschillende bedrijven en uitgevers. Ze schrijft in de hoop anderen te inspireren, motiveren en in gesprek met elkaar te brengen. In bijna alles om haar heen ziet ze een goed verhaal dat ze zou willen schrijven.
Meer op Google+ en op onze auteurspagina.

Beoordeling van WOW!underwear op kiyoh.nl: 8.6 uit 10 (1397 beoordelingen)