Meer dan 10.000 klanten

W!talk, het officiële weblog van WOW!underwear

 

WOW!underwear genoemd in de radioshow van Fred Siebelink

Mark Kramers gepost door Mark Kramers op 29 oktober 2014
 

Eerder deze maand deed radio-DJ Fred Siebelink, onder meer bekend als sidekick van Rob Stenders in het 3FM-radioprogramma Stenders Late Vermaak, zijn eerste aankoop op WOWunderwear.nl. In zijn eigen radioshow Kut, het is weer maandag op KX Radio, komt zijn aankoop ter sprake. 

 

Vanuit het Vondelpark in Amsterdam, presenteert Fred Siebelink iedere maandag van 14.00 tot 16.00 uur samen met Marielle Dijkhuizen, als optredend artiest bekend onder de naam Miss Bunty, de KX Radio middagshow Kut, het is weer maandag. KX Radio is door collega-DJ Rob Stenders in 2005 opgestart om DJ's meer keuze te geven in de platen die zij draaien. Sinds 2012 maakt de zender onderdeel uit van het publieke bestel, alwaar het als internetstation van NPO 3FM fungeert.

 

Banner Kut het is weer maandag 527x125 © KX Radio.jpg Banner van Siebelink's radioprogramma Kut het is weer maandag © 2014 KX Radio

Fred Siebelink showt onderbroek in live-uitzending

In de show van 29 september 2014 komt ter sprake dat je op internet achtervolgt kunt worden door reclames van websites die je eerder bezocht hebt. Co-host Marielle nagelt haar collega Fred publiekelijk aan de schandpaal door te stellen dat hij hierdoor op Facebook “constant met vieze plaatjes” achtervolgd wordt. In de grappige dialoog die hierop volgt, onthult Fred dat hij onlangs “een heel erotische, nieuwe onderboek” heeft gekocht.

 

Marielle: “O hoezo, wat is er erotisch aan?”
  • Fred: “Met zo’n ding, dat je je zooitje in zo’n apart flapje doet.”
Marielle verbaasd: “Is dat flapje dan niet een beetje te groot?”
  • Fred: “Nee hoor, het gaat er allemaal ruim in.”
Marielle giechelend: “Ik wil dat niet eens weten.”
  • Fred: “Wil je het niet weten? Moet je eens kijken, wat een mooie onderbroek…”

Als Fred z’n broek wil uittrekken, adviseert Mariëlle dat hij dat maar beter niet kan doen. “Doe dat nou niet, want het hele café kan het ook zien. En daar kunnen kinderen nog een trauma aan over houden!”

Fred Siebelink gooit zijn Flippie in flappie van z'n onderbroek

Over de Andrew Christian boxershort met Show-it Technology die Fred Siebelink op WOWunderwear.nl gekocht heeft, en waarvan ondergoedmerk 2XIST overigens ook meerdere varianten heeft, gaat het gesprek nog een paar minuten door. Fred geeft aan dat de lifting pocket (zoals wij het flapje noemen) “even wennen” is, maar dat het uiteindelijk “lekker zit”. 


Marielle: “Zit dan dan ook lekkerder?”
  • Fred: “Ja, eigenlijk wel. Ik had het besteld en ik wist dus niet dat dat flappie er in zat. Toen dacht ik, nou als dat flappie er toch in zit, gooi ik m’n 'Flippie' er maar in.”
Marielle: “Maar is het dan ook zo dat als je holt, (…), dat je piemel op en neer flapt?”
  • Fred lachend: “Dat weet ik niet, ik heb hem nog niet hollend uitgeprobeerd!”

 

Tweet WOWunderwear met Fred Siebelink 527x125.jpg

 

Uit deze laatste dialoog maken wij op dat Fred Siebelink binnenkort een keer een rondje door zijn woonplaats Utrecht gaat rennen met zijn nieuwe boxershort aan. Erg sportief, Fred! En vanaf deze plek bedanken we je tevens voor een leuk stukje radio.


Benieuwd naar dit grappige radiofragment? Luister dan de show van 29-09-2014 terug. WOW!underwear komt in het eerste uur ter sprake in het gesprek vanaf 47:59 minuten (wanneer je vooruitspoelt, dan kan de buffering 1 à 2 minuutjes duren). Ook in het tweede uur komen Fred en Marielle tussendoor hier en daar nog terug op Fred's ondergoed.

 
Naar de webshop »


Terug naar W!talk blogoverzicht »

 

 

  W!talk social media button Altijd op de hoogte van onze laatste ondergoed blogs?
Volg ons via @wowunderwear
en praat mee via #wtalk
W!talk social media button

Mark Kramers

Over de auteur

Mark Kramers is Hoofd Klantenservice en sinds december 2009 werkzaam voor WOW!underwear. Na zijn HBO-opleiding Commerciële Economie deed hij ervaring op in zowel offline- als online functies en ontwikkelde daarbij een bovengemiddelde interesse voor consumenten-marketing. Mark is aanspreekpunt voor veel van onze klanten en tevens het brein achter talrijke geslaagde commerciële acties.

Beoordeling van WOW!underwear op kiyoh.nl: 0 uit 10 (1399 beoordelingen)