Meer dan 10.000 klanten

W!talk, het officiële weblog van WOW!underwear

 

Dagelijks schoon ondergoed? Yes, please!

00bf47a.jpg gepost door Sanne Claessens op 27 september 2013
 
Eén van grootmoeders wijsheden is dat we iedere dag een schone onderbroek moeten aantrekken. Je weet immers nooit wat de dag brengt of wie je tegen het lijf loopt. Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarnaast kan het niet anders dan dat het ook goed is voor je hygiëne, toch? 

Nee, want uit onderzoek is gebleken dat deze eeuwenoude vlieger niet langer opgaat. Niet alleen is een dagelijks verse onderbroek onnodig, blijkbaar zijn er ook al velen die gerust hun onderbroek van gisteren, vandaag een tweede leven geven. 
 
Laboratoriumbuisjes 527x125 © 2013 WOW!underwear

Onderzoek schoon ondergoed

Een Belgische professor Bacteriologie deed er onderzoek na. De conclusie van het onderzoek was dat we té netjes zijn. Een half uur doorbrengen op de badkamer is volgens de professor echt te veel en dagelijks een schone onderbroek zou ons zelfs tegenwerken in onze zoektocht naar het eeuwige leven. Wil je honderd jaar oud worden, ben dan vooral een beetje smeriger, aldus de professor.

Schone onderbroek in de realiteit

De resultaten van het Vlaamse onderzoek staan misschien vast, maar na zelf een kort onderzoek gedaan te hebben in mijn eigen omgeving kom ik toch tot een andere conclusie. Peinzende reacties en gruwel op gezichten wanneer ik zeg dat bijna één op de vijf mensen geen schone onderbroek aantrekt ’s ochtends. Dat zou betekenen dat van iedereen die ik bijvoorbeeld in mijn telefoonlijst heb staan, zo’n 26 mensen het nalaten om dagelijks hun ondergoedlade open te trekken! Dat zet je toch aan het denken. 
 
Als je dan ook nog eens weet dat 62% van de mensen zich niet dagelijks doucht en maar iets meer dan de helft van de mensen zijn handen wast na een bezoek aan het toilet, vraag ik me toch af hoeveel smeriger men wil dat we worden. Zonder verder onderzoek durf ik namelijk best te concluderen dat dat 100% van de mensen de voorkeur zal geven aan een (bed)partner met een frisse leuke boxershort of een gewassen sexy string. Dan worden we maar 90 jaar in plaats van 100. Een schone onderbroek staat in mijn ogen garant voor een frisser gevoel, meer zelfvertrouwen en naar alle waarschijnlijk dus ook meer plezier in dat iets kortere leven.
 
Waslijn met wasgoed verleden tijd vraagteken © 2013 WOW!underwear
 
Te weinig ondergoed in je kast mag in ieder geval nooit excuus zijn. Breid je collectie uit en ga naar de webshop voor inspiratie en natuurlijk schone slips, strings en boxershorts!


Naar de webshop »


Terug naar W!talk blogoverzicht »

 

 

  W!talk social media button Altijd op de hoogte van onze laatste ondergoed blogs?
Volg ons via @wowunderwear
en praat mee via #wtalk
W!talk social media button

De auteur van dit artikel is Sanne Claessens

Over de auteur

Sanne Claessens is sinds augustus 2013 blogger op W!talk van WOW!underwear. Haar ervaring deed ze op als copywriter voor verschillende bedrijven en uitgevers. Ze schrijft in de hoop anderen te inspireren, motiveren en in gesprek met elkaar te brengen. In bijna alles om haar heen ziet ze een goed verhaal dat ze zou willen schrijven.
Meer op Google+ en op onze auteurspagina.

Beoordeling van WOW!underwear op kiyoh.nl: 8.6 uit 10 (1397 beoordelingen)