Meer dan 10.000 klanten

W!talk, het officiële weblog van WOW!underwear

 

Beroemdheden in ondergoed

00bf47a.jpg gepost door Sanne Claessens op 25 oktober 2013
 
Wat is dat toch met bijna naakte beroemdheden dat ons zo fascineert? Ze lijken ondergoed zelfs tot een statussymbool verheven te hebben. Zodra ze ergens verschijnen in (alleen) hun ondergoed is het meteen nieuws en vliegen de bijbehorende foto's als warme broodjes over de digitale toonbank. 
 
Zo vindt de negentienjarige Justin Bieber het bijvoorbeeld geen enkel probleem zijn broek tot op zijn knieën te laten zakken tijdens zijn concert en Lady Gaga gaat zonder blikken of blozen de straat op in haar string. Rihanna had tijd over om een tweede collectie ondergoed op te zetten en de eerste beelden van David Beckham in boxershort voor de H&M-reclame zijn alweer uitgelekt.

Beroemdheden in ondergoed - Andrew Christian boxershort AC9119F bij WOW!underwear

Boxershort, slip of going commando?

Toch gaat onze nieuwsgierigheid verder dan alleen het beeld van afgetrainde bekende lichamen in onderbroek. We willen ook weten wat de beroemdheden dan precies dragen en waarom ze daarvoor kiezen. Zo weet ik inmiddels dat Tom Cruise de voorkeur geeft aan het dragen van zachte strings met stretch, zodat hij niet "gehinderd wordt door stof rond zijn bilpartij". Het is maar dat je het weet.
 
Er bestaat zelfs een heuse Celebrity Boxers or Briefs List. Meer dan 400 internationale beroemde mannen delen met ons wat ze het liefst dragen. Een onderbroek, slip of zelfs helemaal niets (de commando-stijl). En degene die deze informatie niet zomaar met ons willen delen? Geen probleem, die zetten we gewoon stiekem op de foto wanneer we een glimp opvangen van hun zorgvuldig uitgekozen onderbroek

Merkondergoed van beroemdheden als inspiratie

Ook in de webshop van WOW!underwear vind je ondergoedmerken waar beroemheden dol op zijn. Zo wordt het merk Andrew Christian al veelvuldig door verschillende eigen modellen, maar ook door zijn trouwe klanten, uitgebreid online geshowd. En meerdere beroemde mannen hebben er overigens geen moeite mee om hun broek een klein beetje te laten zakken om hun Calvin Klein Underwear met ons te delen. 
 
Celebrity Boxers or Briefs List bij WOW!underwear
Een kleine indruk van de beroemdheden op de Celebrity Boxers or Briefs list. 

Nog steeds niet genoeg gezien? Bekijk dan deze uitgebreide ondergoed galerij met honderden foto's van beroemdheden in hun onderbroek of string. Kun je meteen wat inspiratie opdoen en in onze webshop uitzoeken met welke celeb jij het meest gemeen hebt. 

 
Naar de webshop »


Terug naar W!talk blogoverzicht »

 

 

  W!talk social media button Altijd op de hoogte van onze laatste ondergoed blogs?
Volg ons via @wowunderwear
en praat mee via #wtalk
W!talk social media button

De auteur van dit artikel is Sanne Claessens

Over de auteur

Sanne Claessens is sinds augustus 2013 blogger op W!talk van WOW!underwear. Haar ervaring deed ze op als copywriter voor verschillende bedrijven en uitgevers. Ze schrijft in de hoop anderen te inspireren, motiveren en in gesprek met elkaar te brengen. In bijna alles om haar heen ziet ze een goed verhaal dat ze zou willen schrijven.
Meer op Google+ en op onze auteurspagina.

Beoordeling van WOW!underwear op kiyoh.nl: 8.6 uit 10 (1397 beoordelingen)