Meer dan 10.000 klanten

 

W!talk ondergoed blog van WOW!underwear

 

Welkom bij W!talk van WOW!underwear

Normaal gesproken luisteren we graag naar onze klanten, maar in W!talk [spreek uit: We Talk] nemen wij graag het woord. W!talk is het officiële weblog van WOW!underwear, waarin we je informeren met leuke, interessante en grappige artikelen over ondergoed.

 

Altijd op de hoogte van onze laatste ondergoed blogs? Volg ons via Twitter: @wowunderwear

 

 


blog  Met Vaderdag ondergoed cadeau

00bf47a.jpg gepost door Sanne Claessens op 17 juni 2015

 

Vaderdag - vader krijgt cadeau van kinderen.jpg

 

Vaderdag lijkt een logisch gevolg en ergens ook een beetje een slap aftreksel van Moederdag. Veel vaders zeggen er zelf dan ook niets om te geven. Toch ontvangen de meeste vaders dit jaar op zondag 21 juni weer zelf in elkaar geknutselde cadeautjes, een lekker geurtje of een aanvulling of de gereedschapskist. Moeders en vrouwen, we kunnen toch wel iets spannenders bedenken dan dat, of niet? lees meer »

 


media  Genoemd in de radioshow van Fred Siebelink

Mark Kramers gepost door Mark Kramers op 29 oktober 2014

 

Banner Kut het is weer maandag 527x125 © KX Radio.jpg

 

Eerder deze maand deed radio-DJ Fred Siebelink, onder meer bekend als sidekick van Rob Stenders in het 3FM-radioprogramma Stenders Late Vermaak, zijn eerste aankoop op WOWunderwear.nl. In zijn eigen radioshow Kut, het is weer maandag op KX Radio, komt zijn aankoop op zeer grappige wijze ter sprake. lees meer »

 


actie  Zet 'm op deze zomer!

Mark Kramers gepost door Mark Kramers op 16 mei 2014

 

I've got the WOW!-factor pet cap banner 527x125

 

Om ervoor te zorgen dat ook jij niet onopgemerkt blijft deze zomer, hebben we een coole pet ontworpen met de gedurfde tekst: “I’ve got the WOW!-factor”. Ons geprezen logo is in deze tekst de absolute blikvanger en komt terug in het woord ‘WOW!’. De tekst als geheel is op een leuke wijze dusdanig provocatief, dat je met onze WOW101-cap gegarandeerd aanspraak zult krijgen. Het is maar dat we je hierbij gewaarschuwd hebben! lees meer »

 


blog  Ondergoed met een verleden

00bf47a.jpg gepost door Sanne Claessens op 17 april 2014

 

Marktplaats advertentie ondergoed 527x125-2.jpg

 

In tijden van zogenaamde crisis nemen we al onze uitgaven onder de loep om te kijken waar nog wat te beknibbelen valt. Online handelsplaatsen zoals Markplaats.nl staan vol met onze 'zo goed als nieuwe' en 'gebruikte' spulletjes, waaronder tweedehands kleding (waaronder ondergoed). Het aanbod is er, maar wie is er in godsnaam op zoek naar een string of boxershort die al gedragen is door een ander? lees meer »

 


blog  Heren in string?

00bf47a.jpg gepost door Sanne Claessens op 20 maart 2014

 

Olaf Benz string OB1801 527x125.jpg

 

Strings staan er om bekend sexy en uitdagend te zijn. Veel van ons hebben er misschien even aan moeten weten maar inmiddels zijn we om! Eén op drie vrouwen draagt ze en maar liefst één op vijf mannen wereldwijd zou ze op regelmatige basis dragen volgens Wiki. Wat vinden we daar eigenlijk van: Heren in string? lees meer »

 


blog  Liefde is... Valentijnsondergoed

00bf47a.jpg gepost door Sanne Claessens op 7 februari 2014

 

Verliefd ouder stel 527x125 © WOW!underwear

 

Sinds het jaar 496 staat 14 februari in het teken van de Heilige Valentijn. Tegenwoordig wordt het gezien als een uit Amerika overgewaaid commercieel feest en sinds de midden jaren ’90 ook in Nederland populair. Je houdt er van, je doet er uit principe niet aan mee, of je ziet het als een extra gelegenheid om je (geheime) geliefde te verwennen! lees meer »

 


blog  BijzOndergoed

00bf47a.jpg gepost door Sanne Claessens op 3 januari 2014

 

Ondergoed voor je smartphone2 527x125.jpg

 

Ondergoed heeft volgens Wikipedia vooral hygiënische redenen en zorgt daarnaast voor steun, een hoger draagcomfort en meer privacy. Maar de ontwikkeling van ondergoed staat niet stil. Ook op het gebied van boxershorts, slips en lingerie vindt vernieuwing plaats. Tijd om innovatief ondergoed eens beter onder de loep te nemen. lees meer »

 


blog  Kerstlingerie & Jingleballs

00bf47a.jpg gepost door Sanne Claessens op 18 december 2013

 

Kerstman met cadeaus 527x125.jpg

 

Hoewel we misschien vloekten omdat er in september al pepernoten in de winkel lagen hoor je niemand over het feit dat er nog voor Sinterklaas al kerstkransjes, kerstballen en kerstversiering in de reclamefolders werden aangeprezen. Officieel viert men op 25 december de geboorte van Jezus, maar voor de meesten is Kerstmis op de eerste plaats een familie- en gezelligheidsfeest met lekker eten en natuurlijk cadeautjes! lees meer »

 


blog  Een jockstrap? Ja, een jockstrap!

00bf47a.jpg gepost door Sanne Claessens op 4 december 2013

 

C-IN slip versus C-IN2 jockstrap.jpg

 

Natuurlijk had ik wel al eens van een jockstrap gehoord. En hoewel ik als vrouw inmiddels aardig bekend was met de verschillende soorten, stoffen, kleuren, designs en praktische mogelijkheden van herenlingerie, moet ik eerlijk toegeven dat ik jockstraps nog nooit van dichtbij heb gezien. Tijd om me eens wat meer te verdiepen in de wereld van jocks dus! lees meer »

 


blog  Sinterklaas in zijn onderbroek gezet

00bf47a.jpg gepost door Sanne Claessens op 14 november 2013

 

Sinterklaas mijter met cadeaus

 

Je kunt de nieuwste discussie rondom Sinterklaas bijna niet gemist hebben. Voorstanders van de zwarte piet vinden dat we de eeuwenoude traditie in ere moeten houden, terwijl tegenstanders vinden dat we mee moeten gaan met onze tijd. En dan heb je nog die groep die het eigenlijk niet zoveel uitmaakt. lees meer »

 


blog  Beroemdheden in ondergoed

00bf47a.jpg gepost door Sanne Claessens op 25 oktober 2013

 

Andrew Christian pink boxershort style AC9119P 527x125

 

Wat is dat toch met bijna naakte beroemdheden dat ons zo fascineert? Ze lijken ondergoed zelfs tot een statussymbool verheven te hebben. Zodra ze ergens verschijnen in (alleen) hun ondergoed is het meteen nieuws en vliegen de bijbehorende foto's als warme broodjes over de digitale toonbank. lees meer »

 


blog  Dagelijks schoon ondergoed? Yes, please!

00bf47a.jpg gepost door Sanne Claessens op 27 september 2013

 

Laboratoriumbuisjes 527x125 © 2013 WOW!underwear

 

Eén van grootmoeders wijsheden is dat we iedere dag een schone onderbroek moeten aantrekken. Je weet immers nooit wat de dag brengt of wie je tegen het lijf loopt. Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarnaast kan het niet anders dan dat het ook goed is voor je hygiëne, toch? lees meer »

 


blog  Protesteren in je ondergoed

00bf47a.jpg gepost door Sanne Claessens op 17 september 2013

 

Protesteren in je ondergoed

 

We laten tegenwoordig maar wat graag onze broek zakken om een punt te maken. Wereldwijd lijken steeds minder mensen er problemen mee te hebben zich bloot te geven voor een goed doel. Protesteren in je ondergoed lijkt helemaal in! lees meer »

 


blog  Wat zegt je ondergoed over jou?

00bf47a.jpg gepost door Sanne Claessens op 19 augustus 2013

 

wat zegt ondergoed over jou

 

De keuze van ons ondergoed lijkt direct iets te zeggen over ons als persoon. Een keuze die we elke dag opnieuw maken. Stem jij je ondergoed af op je programma van die dag, op de rest van je kleding, of pak je liever gewoon de onderbroek die bovenop de stapel ligt? De vraag is: ben jij je er eigenlijk wel van bewust welk signaal je afgeeft wanneer je kiest voor een zwarte, kanten string of juist een felgekleurde boxershort? lees meer »

 


 

 

  W!talk social media button Altijd op de hoogte van onze laatste ondergoed blogs?
Volg ons via @wowunderwear
en praat mee via #wtalk
W!talk social media button