Meer dan 10.000 klanten

 

Designer underwear tot 70 procent goedkoper. Exclusief op WOWunderwear.nl.

Betaalpartners

WOW!underwear werkt samen met twee betaalpartners voor de afhandeling van haar transacties, te weten ICEPAY voor directe betalingen en Billpay voor achteraf betalingen.

 

Wanneer je via één van de volgende betaalmethoden je bestelling bij WOW!underwear afrondt, dan kom je via een beveiligde SSL-betaalverbinding terecht op de betaalserver van ICEPAY: 

  • iDEAL
  • DIRECTebanking
  • Bancontact / Mister Cash
  • Mastercard
  • Visa
  • American Express 
  • PayPal
  • Vooruitbetaling per bank 

Daarnaast kun je je bestelling ook binnen 14 dagen achteraf betalen (op factuur). In dat geval betaal je aan onze betaalpartner Billpay.


Over ICEPAY

ICEPAY Global Payment Solutions, dochteronderneming van InterConnection, is een wereldwijd aanbieder van online betaaldiensten. Als payment service provider is het bedrijf in 1999 gestart met micropayments. Dit zijn betalingen van kleine bedragen voor de online aankoop van bijvoorbeeld een ringtone of een wallpaper. Ondertussen bestaat het scala van betaaldiensten van ICEPAY niet langer uit louter micropayments, maar ook alle andere gangbare betaalmethoden.

 

ICEPAY werkt bij de verwerking van haar transacties nauw samen met Adyen. Wanneer de betaalserver van ICEPAY niet functioneert, kan het derhalve voorkomen dat je betaling via Adyen verloopt.

 

Sinds 2009 is ICEPAY de betaalpartner van WOW!underwear. Je online betaling verloopt via een beveiligde SSL-verbinding van Thawte en je ingevoerde gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

 

ICEPAY is een Nederlands bedrijf en heeft haar hoofdvestiging in Den Haag (Nederland). 
Meer informatie over ICEPAY: www.icepay.eu

logo_icepay_new_214x58.jpg

 

Veilig betalen via SSL-betaalverbinding

Om je betaling veilig te laten verlopen, verloopt je betaling via een beveiligde SSL-betaalverbinding van Thawte. De versleutelde verbinding wordt dagelijks geupdate en houdt internetcriminelen op afstand. Je herkent de beveiligde verbinding aan de (gedeeltelijk) groene adresbalk en het slotje vooraan in deze balk.

 

iDEAL screenshot betaling bij WOWunderwear

 

Over Billpay

Billpay is een Duits bedrijf en faciliteert voor voor meer dan 1.000 online bedrijven, waaronder Esprit, Yourfone, Posterjack en WOW!underwear, de mogelijkheid om klanten hun aankoop veilig op factuur te laten betalen.

 

Sinds 2014 is Billpay de betaalpartner voor achteraf betalen van WOW!underwear. Wanneer je in Stap 2 van ons bestelproces kiest voor "Billpay 14 dagen factuur", dan wordt je bestelling direct geleverd en ontvang je zowel per post als email een factuur, die je aan Billpay dient te voldoen binnen 14 dagen (gerekend vanaf besteldatum).

 

Vanwege het algeheel risico op wanbetaling en de administratieve handelingen, brengen wij voor deze service € 2,95 administratiekosten in rekening. Lees meer over achteraf betalen.

 

Billpay is een Duits bedrijf en werd opgericht in 2009. Het bedrijf heeft haar hoofdvestiging in Berlijn.
Meer informatie over Billpay: www.billpay.nl
Logo Billpay 214x58.jpg

 

Beoordeling van WOW!underwear op kiyoh.nl: 8.1 uit 10 (1399 beoordelingen)