Meer dan 10.000 klanten

 

Designer underwear tot 70 procent goedkoper. Exclusief op WOWunderwear.nl.

Alternatief afleveradres opgeven

Gedurende het bestelproces informeren we over de verwachte afleverdatum. De verwachte afleverdatum zie je rechtsboven in je beeldscherm. Hierdoor kun je nagaan of je op de verwachte leverdag thuis bent. Weet je niet zeker of je thuis bent, dan is het opgeven van een alternatief afleveradres het overwegen waard.

 

Bezorging op je werk, bij vrienden of de buren

Postzendingen worden tegenwoordig erg onregelmatig over de dag bezorgd, tussen 9.00 uur 's morgens en 21.00 uur 's avonds. Helaas is bij onze standaard bezorgmethode Economy zending het tijdstip van bezorging door ons vooraf niet te bepalen.

 

We kunnen ons voorstellen dat je niet de hele dag op je bestelling wilt wachten en daarom bieden we je in Stap 1 van het WOW!underwear bestelproces de mogelijkheid om je bestelling op een ander adres te laten bezorgen. Bijvoorbeeld op je werk, bij vrienden of bij de buren.

 

Alternatief afleveradres opgeven

In stap 1 van het bestelproces geef je allereerst je eigen adres op bij het kopje 'Factuuradres'. Voordat je de verzendwijze kiest, heb je de de mogelijkheid om een alternatief afleveradres op te geven. Als je hierop klikt, verschijnen extra invoervelden om een alternatief afleveradres op te geven.


Belangrijk: Vermeld altijd de naam van het bedrijf bij levering op een zakelijk adres
Laat je je bestelling op een zakelijk adres (bijvoorbeeld je werk) bezorgen, vul dan altijd de naam van het bedrijf in. Hierdoor wordt vertraging bij de post of een onnodige retourzending voorkomen.

Als je een alternatief afleveradres hebt opgegevens, wordt je bestelling naar dit alternatief afleveradres verstuurd. Op de factuur staan de gegevens die je hebt ingevoerd bij het gedeelte Factuuradres met daarnaast een extra kolom met de gegevens van het Alternatief afleveradres.

 

Mobiele telefoon met SMS icon 

TIP: Weet wanneer de bezorger komt bij keuze voor Priority zending

Wil je precies weten wanneer je bezorging plaatsvindt of wil je niet dat anderen zien wat je bestelt? Kies dan voor verzendwijze Priority zending.
Je ontvangt dan op de dag van aflevering een SMS met het geplande aflevertijdstip. Bovendien kun je via deze SMS-service de afleverdag wijzigen.

  

Beoordeling van WOW!underwear op kiyoh.nl: 8.6 uit 10 (1399 beoordelingen)